Färgglada pennor.

Vad gör ni när det regnar och blåser? Vi tar fram pennburkarna och målar och kladdar för fulla muggar. Pojkarna har gjort högvis med konstverk och ibland leker vi med lera. Nu längtar vi efter värmen så vi kan plaska runt i poolen och sola våra bleka ansikten. Men just nu känns det som det är höst på gång. Solen håller sig undan och det enda som lyser just nu är de färglada pennorna.

image18


Kommentarer
Postat av: Agnes

smart idé! :D
svar på kommentar: ja, dom är väldigt mumsiga ^^ skulle gärna skicka till alla som vill ha men dom blir nog inte så goda när dom kommer fram.. :D Pröva att göra dom själv, dom är jätte lätta att göra och receptet står på min sida ^^

2007-06-30 @ 14:17:29
URL: http://lovelymee.blogg.se
Postat av: linlin

Vilka fina pennburkar. Vi har tomma konservburkar som jag och dottern klätt med teckningar och fina papper. Nu blev jag inspirerad att fönya dem tror jag.

2007-07-01 @ 00:00:56
Postat av: Barbro

Så här är det hos oss.. jag sliter barnen med milt våld från TV, dator och xbox och tvingar, =), dem att göra något konstruktivt istället.... med olika utgång... =)

2007-07-01 @ 02:12:28
URL: http://www.barbros.blogg.se
Postat av: Jessica

Vi försöker också pyssla lite, men med de större barnen är det likadant som hos Barbro; TV, dator och PlatStation... Suck!
//Jessica

2007-07-01 @ 10:21:27
URL: http://jessicasdaydreams.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0