Något gott till kaffet.


Söndag.

Det har regnat hela dagen. Jag hade tänkt att vara ute i trädgården och räfsa löv och kanske klippa gräset en sista gång. Istället intog vi ryggläge i soffan och kollade på film. Vi såg Mamma Mia och den var ju trevlig, mycket bättre än jag hade hoppats på. Musikaler är inte det jag väljer först när jag ska se film annars.
Nu har killarna höstlov och det ska bli skönt. Jag ska städa i källaren rensa, slänga och blocket nu ska skiten ut...Källaren är proppfull med saker och man kommer inte fram nånstans....


Helg.



Denna veckan har gått i raktetfart men inte gör det mig något, nu är det helg och det är härligt. Vi ska inte göra något speciellt, ska du? Nu är det dags att laga lite middag vanligtvis har vi ätit vid denna tiden. Jag skulle vilja ha ett gott recept på morotskaka har du något så dela gärna med dig.
Ha en trevlig helg.

Ps
Är det någon som vet hur man får bort märket som finns ovanför min header? Jag har sett det på flera andra bloggar också och  det är inte så snyggt.
                                                                                                                                                                                                                                                                         Ds

Bilder.

Varje dag tänker jag att ikväll ska jag blogga lite men så sätter jag mig i soffan.....och somnar.... det är hopplöst. Jag har missat slutet på alla filmer och serier som jag har kollat på den sista tiden. Jag är så trött på att vara trött så jag var och köpte vitaminer på apoteket för några veckor sen men de verkar inte hjälpa...jag behöver något starkare, ja lagliga sådana då förstås har ni några förslag? Ikväll ska jag INTE somna måst kolla på Uggly Betty och Desperate...  

Helgen tog slut fortare än vi han blinka. Vi var bjudna på dop. Efter kyrkan åt vi plockmat och tårta. Tårtan var så fin att jag var tvungen att ta några kort på den. Som ni ser så är den dekorerad med gerbera, min store kille undrade på vägen hem om man verkligen skulle äta blommorna, han hade tagit en tugga och han tyckte inte att den smakade så gott.....
 
 


Gillar den här bilden svart mot vitt.



Halleluja, killarna studerar psalmboken.



Världens gladaste barn.....



Vi grillade i söndags. Mums va gott det var...sen rullade vi fram.



Eldgaffeln hänger på avkylning.



Det skulle vara kul att veta vem som kikar in här. Skriv gärna en kommentar och berätta vem du är, kanske har du en blogg som jag har missat (och det vill jag ju inte). Alla blogglösa är också välkomna såklart.






    


Dagens outfit.



Uppdateringen på bloggen har inte varit så bra den sista tiden (vet inte om jag någonsin  har varit bra på det förresten). Jag har haft fullt upp med att ligga på soffan och titta på tv och snora. Lite bloggberoende är jag nog så helt datafri har jag inte varit, era bloggar har jag varit och kollat på med jämna mellanrum. Kameran har inte heller fått jobba så mycket denna veckan. Kortet här under är det första.

Jag tänkte att jag skulle köra en dagens outfit som är så populärt på bloggarna. Jag fegar och gör bara en 1/2. Här kör jag en klassisk baglady style med gråa mjukisar nedstoppade i Hello kitty raggisar till det en enkel svart topp mycket sexigt.  



RSS 2.0