Tack.

image91
Tack snälla för alla gratulationer på min 35 åriga födelsedag. Om det hade varit möjligt skulle jag bjuda er på tårta men ni får hålla tillgodo med de här söta bakelserna istället.  

Då var det dax igen.

image90
Jag fyller 35 år nästa vecka och varje gång det vankas födelsedag så kommer frågan...... Vad önskar du dig när du fyller år? Det är alltid lika svårt tycker jag. Visst finns det många saker som skulle vara roliga att ha, listan skulle kunna bli hur lång som helst säkert flera mil. Men det finns få grejor som jag verkligen behöver......Vad tycker ni om kudden visst är den fin? Marimekko gör många fina saker. Undra om det finns kaffeburkar med samma mönster, skulle verkligen inte ha nått emot att byta ut min Zoegas burk, någon som vet? En tavla av det här tyget skulle också vara fint.....

Jag börjar bli gammal.

image89
Jag gillar Stjärnorna på slottet jag har inte missat ett enda avsnitt. Fem gamlingar som bjuder på sig själv  och berättar om sina liv, sån underhållning gillar jag?

Jan Malmsjö skrattar hela tiden och hans härliga skratt får även mig att dra på smilebanden, idag är det hans dag de ska åka över till Köpehamn det ska bli kul att se vad han hittar på där. Britt Ekland har säkert väldigt roligt, ibland gör hon några roliga läten ifrån sig, hon är så stram i ansiktet att hon har problem att skratta. Arja Saijonmaa har så stort ordförråd att de andra deltagarna inte vågar ställa så många frågor till henne för svaren är så långa att de skulle behöva utöka programtiden.  Magnus Härenstam är en försiktig man som inte vågar trampa någon på tårna men verkar ändå ha gjort både det ena och andra i sitt liv. Peter Stormare som är min favorit bjöd gänget på Statoillunch, sen spelade de in en låt  tillsammans som blev  rätt kul, på kvällen åt de fattigmansmiddag långt ifrån Hollywoodglamour.

Vill ni se programmen så kan se de här


Kallt.

image86

Det är kallt, slaskigt och tråkigt ute. Jag sitter framför datorn och mina fötter är iskalla och jag försöker att skriva så fort jag kan så mina händer inte stelnar av kylan som tränger in i vårt hus..... Jag läääääängtar till våren som är min favorit årstid. Då är det varken för varmt eller för kallt, precis lagom. Nu skulle jag skulle vilja ha en stor mysig fåtölj en härlig filt och massor med fluffiga kuddar något gott att smaska på och en sånhär och bara njuta.  

Bilden är tagen idag och man blir ju inte lockad av att gå ut. Det känns som evigheter sen som vi satt där ute på altanen och fikade och det lär dröja flera månader tills vi kan sitta där ute igen.  

RSS 2.0