Hej.

Det var så längesen jag skrev något här att jag borde göra ett par hundra inlägg för att komma ikapp. Även om jag inte är så aktiv bloggare just nu så går jag min "bloggrunda" hos er flera gånger om dan. Under tiden som jag knåpar ihop några inlägg så kan ni lyssna på den här låten.

Jag funderar på att ta fram lite påskgrejor eller är det för tidigt? Jag har bara några kycklingar och tuppar men de brukar uppskattas av killarna. Ska fixa lite gula blommor och några gula ljus sen är det klart. Vad pyntar ni med till påsk?


Lördag.image100

Alla hjärtans dag.

image99
I morgon är det alla hjärtans dag, så jag passar på att skicka en ♥ hälsning till er alla redan idag. Hoppas att ni får en mysig dag. Ha det bäst.

Vi har skaffat husdjur.....

image97

Jag har väl aldrig varit en hästtjej precis och det kom verkligen som en överraskning när det stod klart att det var trojanska hästar som hade flyttat in i vår bärbara dator jag menar hur tar man hand om såna....Jag kräver inte så mycket och jag var fullt nöjd med mina silverfiskar och dammråttor......

Testing testing.

image94
När jag fyllde år fick jag en bamboo fun ritbräda. Jättekul, men oj så svårt att skriva så att folk kan läsa. Det krävs nog en hel del övning innan jag är nöjd .... Under tiden som jag övar kan ni lyssna på den här braiga låten. RSS 2.0