Bilder.Jag satt och gjorde lite kollage på korten som jag tog i veckan. Här är killarna ute och spelar fotboll i det härliga vädret.Det var rätt kul så här kommer en bild till.

Söndag.


Så var det söndag igen. Vi har haft härligt väder och idag åkte vi till skogen. Vi kollade efter kantareller men vi hittade inte så många. Men det gör inget det var så härligt att bara få strosa runt och sen fika ute i det gröna.

Det har varit en ovanligt klumpig helg. Igår vid frukostbordet hoppade Oliver upp på stolen i sån fart att han välte ut sin oboy och mitt the, koppen hamnade på klinkersen PANG och drickan på mig...där satt jag i min röda våta fleece morgonrock.

Jag åkte in till stan igår helt själv, så skönt det var. Jag köpte lite presenter och lite annat smått och gott. När jag var inne i en affär så skulle jag kolla vad en liten ljusslykta kostade och vänder upp och ner på den, vad jag inte såg då var att det fanns ett brinnande värmeljus i den. Jag märkte inte det förrän det brände till på handen, då såg jag även det röda stearinet som hade runnit ner på det vita bordet....suck typiskt mig att göra något sånt.

Jag bakade en äpplekaka idag igen det har blivit lite av en söndagstradition. Den såg väldigt mumsig ut när jag tog ut den ur ugnen. Jag gjorde en vanlig sockerkakssmet och la i äpple, kanel, kardemumma och socker men kanten var så hård att tänderna nästan ramlade ut. Baka är inte min grej helt enkelt. Men den är fin att titta på iallafall.

Febrig gosse.


Jag trodde att det var Rasmus som skulle störa vår sömn i natt. Istället blev det Oliver. Han fick ont i huvudet och feber och ville sova i mammas och pappas säng. Det är klart att han skulle få det. Fast det blir lite trångt och sömnen inte blir sådär jättebra så är det ändå lite mysigt.  Han mår bättre idag och det är skönt. Han ska stanna hemma från dagis imorgon så han kan bli lite piggare. 
Är man inte i toppform så är det skönt att dra ner på tempot och bara vara. Lillebror tycker precis som storebror att det är jättekul med datorer. Vi har gjort en liten länklista med olika barnsidor och där klickar Oliver sig runt utan några större problem. Det är tur att vi har mer än en dator i huset...

Rasmus bloggar.


Hej jag heter Rasmus och är 9 månader gammal. Jag ska bo hos min faster Pia några dagar. Det är hon som har den här bloggen. Mina föräldrar är på en mini semester och för att de ska kunna följa mina dagar här så har jag fått lov att låna bloggen lite. Jag började med att sova en stund för att orka med...ja ni vet ju hur tufft det kan vara hos släkten, kramar, bus alla som ska hålla mig,  ja ni vet....


När jag vaknade så åt vi mannagrynsgröt med äpplemos. Det var hur gott som helst. Det kom lite utanför men det får man ju räkna med.


Här är mina kusiner de gillar att spexa.


Här är vi hemma hos Frida och min fabror som även är min gudfar. Katterna var nästan lika stora som mig. Läskigt ? Knappast inte en enda tår blev det.


När vi hade varit hos gudfar en stund blev jag lite grinig för det tar på krafterna att kolla på katterna. Jag lovar det tog inte 10 sekunder för mig att somna.


När jag vaknade då blev jag akut hungrig ja tänk själv att få sova ute i det här härliga höstvädret. Då kurrar det till i magen. Jag erkänner några tårar blev det.


Mätt och belåten och glad igen.


Efter maten så hjälptes vi åt med disken.


Jag var tvungen att busa med mina kusiner efter maten. Jag har lekt med hajen som jag tyckte var så läskig när jag var liten....
Det känns som vi har ätit hela dagen. Vi åt äppelkaka med både vaniljvisp och vaniljsås till. Gott? Ja syns inte det?


Efter allt ätande och bus var jag så trött att jag nästan inte kunde hålla ögonen öppna. Klockan var inte mer än 18.00 och faster tyckte att det var för tidigt att lägga mig. Hon var nog rädd att jag skulle vakna för tidigt imorgon bitti. Jag har inte bestämmt mig för hur jag ska göra där. Faster har sagt att det inte blir frukost förrän kl 7.00 men jag vet att hon skojar. Jag kommer att få mat precis när jag vill....hehehe.
Mina kusiner skulle duscha innan de gick och lade sig och rätt som det var så satt jag också i duschen. Jag tyckte det var riktigt skönt. Det är så härligt att gå och lägga sig när man är nyduschad. Här väntar jag på att vällingen ska bli färdig så att man kan få gå och lägga sig nån gång.


Proppfull med välling säger jag natti natti till er alla.

Mera gott.


Höst gott.


Ny kamera.

Jag har köpt en ny kamera det blev en Canon 450 D. Jag gillar den jättemycket så  nu fotar jag allt som kommer i min väg. Här är några bilder som jag har tagit.

 
Snart är det dags att slänga ungarna i säng, oops jag menar natta ungarna så man kan slänga sig själv i soffan och kolla på Idol som börjar idag. Jag vill helst inte att mina barn ser Idol uttagningen för den är inte så barnvänlig tycker jag. Men det är klart vill man att ens barn ska bli expert på att mobba och trycka ner folk så är det ju ett lärorikt program att se på. Annars får man censurera själv skricka piiiiip piiiiip piiiiip i soffan...men det kan bli jobbigt i längden. Årets jury är kanske lite snällare än den förra men det är knappast troligt. Jag gillar Idol det är kul att lyssna på alla falska toner och jag gottar mig åt juryns hårda elaka ord...Idol får mina horn i pannan att växa ut ännu mer. Mohahaha.

RSS 2.0