Se det snöar.


Jag skulle målat vårt kontor i onsdags men det kom några bultar  emellan. Jag bakade några banankakor istället (frysen börjar att bli full nu). Så lite nytta har jag gjort.
Efter lite spacklande och slipande så började jag måla men färgen var så blaskig att den knappt täckte efter två strykningar. Jag åkte till affären och klagade men ljushuvudet provmålade och tyckte inte alls att det var fel på den. Nu sitter jag här med min färgburk och surar. Känner mig inte alls sugen på att måla längre men jag är tvungen eftersom jag har möbler  och saker överallt. Det blir nog så att jag grundmålar med blasket  sen avslutar jag med färg från en annan butik. 

Såhär ser det ut hos oss nu. 
Imorgon ska jag åka till Köpenhamn med jobbet. Vi ska gå på Tivolis julmarknad sen ska vi äta julbord. Efter allt regnande så har jag inte haft så mycket julkänsla men efter dagens snöande så har jag ändå fått lite. Nu känns det mycket mysigare att gå och titta på tomtar.    

En bra låt.


På G.


Nu har jag hämtat mig från lördagstrippen. Det blev en heldag OCH en helkväll kan man säga... vi var där tills de stängde. Jag hittade en del bra saker och en del saker som jag inte behövde men som jag ändå köpte precis som det brukar vara.
 I söndags låg vi i soffan och kollade på film hela dagen, det regnade så det fanns inte så mycket annat att göra eller som vi orkade göra . Det kändes som jag hade sprungit ett maraton. Nu ska jag inte åka till Ullared på länge men det sa jag iof förra gången också...Tomten på bilden var det sötaste som jag fick med mig hem om man inte räknar med allt godis som jag köpte...

I måndags hade jag hämtat nya krafter och lagade 22 familjeportioner med olika sorters middagar. Det är skönt att kunna plocka fram vid lite latare dagar. Jag blev lite chokad själv. Vi frostade av frysen förra veckan så nu ska där fyllas på med nytt. 

I går bakade jag några mjuka pepparkakor och idag ska jag om jag hinner och orkar baka några banankakor också. Men först ska jag måla vårt kontor. Det är inte så stort men tar nog ändå ganska lång tid för där är en massa vinklar och vrår det är skönt när det är färdigt för det har stått ofärdigt väldigt länge... 

Nu har jag inte tid att sitta här och lata mig. Ha det bäst.


 
  

I♥Ullared.

Imorgon ska jag gå upp tidigt för att åka till Ullared. Det är lite galet att åka bil i 2,5 timmar för att göra av med en massa pengar... Jag har gjort en lång lista på saker som vi behöver vill ha  ska försöka hålla mig till den och inte sväva ut för mycket. Jag hoppas att jag kan hitta en del julklappar till mina små killar.
Tjejen som jag ska åka tillsammans med är ett riktigt Ullared proffs, hon åker dit oftare än jag som oftast bara åker inom när vi har varit på semester. Vi kommer nog att landa i Ullared vid 8.30-9 tiden och hon sa att det var ändå ganska skönt att de inte har öppet längre än till 17.00 för man är ju där tills de stänger. Är vi ? sa jag lite frågande. Jag gillar att gå i affärer men jag menar vem fan orkar gå på Ullared i 8-9 timmar? Jag är glad att det inte är vardag för då har de öppet till 20.00. Hon nämnde något om att där fanns små fikaplatser inne på gekås, jag får väl sitta där och äta chokladbollar och dricka kaffe om det blir allt för jobbigt att kolla på röda prislappar.... 
Nu är det dags bädda ner sig så att jag kommer upp i morgon bitti. Natti natti.  

Brownies.Björnbärssylt.

Pappa kom hem med björnbär som han hade plockat i trädgården och tyckte att  jag skulle göra sylt. Det finns så goda marmelader och sylt i affären så tanken på att göra egen har aldrig funnits. Nu när jag ändå hade bären här hemma så var det lika bra att prova. Idag har jag gjort ett smakprov och den blev riktigt god.
 


Fel men rätt.

Barn hör ju allt som de inte ska höra och det som de ska höra på lyssnar de inte på eller hur. När vi äter frukost kollar vi alltid på the voice på kanal 5. Vi gillar musiken och för det mesta har de ett barnvänligt språk (förutom när snuskhummern Martin Björk gästspelade förra veckan). Idag pratade de om film och rätt som det var så sa de porrfilm klart och tydligt. Lillebror som precis hade stoppat munnen full med cornflakes (tack för det) sa lite frågande KORVFILM. Mmm sa jag och kände hur det började bubbla av skratt i kroppen. Utan att veta så noga så hade han en ganska bra beskrivning på vad det var för film de pratade om haha.
 


RSS 2.0