Om jag hade haft för mycket pengar...........

Vi har två bilar en som är relativt ny, sen har vi en risig gammal golf som går ganska bra ändå trots sin ålder ( bara för att jag nu har skrivit att våra bilar är ok kommer de säkert att krångla nu). När jag hade fått körkort så ville jag så gärna ha en pippigul gammal Bubbla men jag hittade ingen. Nu har jag gått och blivit helt såld på Mini cooper och har bestämt att den dag jag blir rik så ska jag köpa mig en röd Minicooper med vita sträck. Risken är nog inte speciellt stor att jag blir rik så jag får väl nöja mig med min risiga golf. Alla som har sett The Italian job förstår säkert varför en sån skulle vara mycket bättre än den risiga golfen. Tänk när jag ska ut och shoppa så lätt jag kan slänga mig in i parkeringsrutorna med en sån pärla. Men jag får nog fortsätta att drömma vidare och hosta fram på vägarna ett tag till. Men om det är någon som har en bil över och vill skänka den till mig och om den inte är röd så går det bra ändå man kan ju inte vara kräsen. Jag är inte snål så jag kan lämna min gamla golf i utbyte och nej ni behöver inte betala något mellanskillnad.

image25

Bilden är lånad av Smartson

Kommentarer
Postat av: Emma Journalen

Jag använder ett gratisprogram från google som heter Picasa. Med det kan du göra kollage såsom jag har gjort, så att det ser ut som polaroidbilder. Ldda ner det programmet och läs lite om det. Med det kan man ändra bilder till svartvitt, ändra färgtoner osv, det är mycket enklare än Photoshop om man är nybörjare.

2007-07-04 @ 13:03:01
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Linn

Sååå fin!!!kram

2007-07-05 @ 14:07:00
URL: http://sisterhoodfashion.blogg.se
Postat av: petra

hej. Såg att du varit inne hos mig. JAg har inte färgat soffan själv utan köpt färdig till Ektorp. Fotot blev inte så bra och jag har svårt att ta bra bilder på så mörka saker. Jag har beställt sofföverdraget på en sida
som heter BEMZ. Ikeaa har typ 7 olika tyger att välja på men bemz har ca 50 tyger. Hur bra som helst, jag är nöjd med kvalitet och allt. Bra pris oxå. Gå in och kolla där www.bemz.se.
ha det bra

2007-07-05 @ 14:36:19
URL: http://godisfrun.blogg.se
Postat av: Tilda

Tuff bil ^^

2007-07-05 @ 14:40:26
URL: http://ttildus.blogg.se
Postat av: Linn

ja..tyvärr =/ men då är de ju bäst att runt i ett par fina ju =) kramisar

2007-07-05 @ 15:04:14
URL: http://sisterhoodfashion.blogg.se
Postat av: Agnes

okej hihi :D

2007-07-05 @ 17:24:55
URL: http://lovelymee.blogg.se
Postat av: Emma Journalen

Hej. Vi köpte skåp oh dörrar till tv-bänken på ikea, från serien Bestå. Gick på en tusenlapp, allt som allt. Vi hade velat haft en dubbelt så lång tv-bänk, men det gick ju inte för dörrarna är ju i vägen som du kan se.. :)

2007-07-11 @ 23:32:05
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Jessica

Det är väl knappt jag vågar säga att min ena syster o sambo vann en minicooper. Dom fick bestämma inredning o hela baletten.Hur vann dom den då? Jo hennes sambo satt o spelade att spel på internet med Ballerina. Var är oddsen på det :D

2007-08-07 @ 08:33:36
URL: http://detvitahuset.blogspot.com
Postat av: Markuskamilla

Hello. Enjoyed your web site :-) ! ! !

2009-10-01 @ 09:47:42
URL: http://markuskamilla.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0