Väska.

När jag såg den här fina väskan var jag bara tvungen att köpa den. Mina pojkar blev så glada för de älskar den filmen. Det är nog en av de bästa barnfilmer jag har sett också för den delen. Det var nog ganska precis ett år sen vi såg den på bio. Ja vi har ju även köpt den på dvd såklart så vi kan se den om och om igen. I väskan låg det även chokladkakor som vi har mumsat på idag. Man är verkligen lättlurad, det räcker att det är någon fin Disneyfigur på utsidan så faller man som en fura.

Det skulle vara kul att ta med barnen på en tripp till EuroDisney. Är det någon som har varit där och vill berätta lite om det? Var man bäst kan övernatta, vad det kostar, hur länge man bör vara där för att hinna med allt (om det är möjligt att göra det innan man blir pank !) ja allt som är bra att veta.

image45


Kommentarer
Postat av: Bodil

Tack för dina kommentarer i min blogg. Nu har jag även hittat till din och den sparas direkt i favoriterna. När jag har mer tid någon annan dag ska jag läsa hela. Men tills dess vill jag bara besvara din fråga om vilket typsnitt jag använt i Fotografinlägget. Det heter Roddy och kan laddas ner gratis. Googla på "free fonts" och "Roddy" så hittar du det. Kram.

2007-08-15 @ 11:41:11
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Hanna

hahah... vilken rolig och fin väska, förstår om barnen gillade den skarpt! ;). Ha en bra dag!

2007-08-15 @ 14:13:39
URL: http://www.19hundra81.com
Postat av: jessica

Vi har varit på EuroDisney,men det var ganska många år sedan.Vi bodde då på DISNEY'S NEWPORT BAY CLUB precis vid Nöjesparken. Vi var där i 3 dagar och sen bodde vi 4 i Paris. Vi tycker att vi klarade det på 3,men man kan alla gånger vara där hur länge som helst!!Det finns mycket utanför att se också och allt är såå fint!Ett par kompisar var där nu i juni och bodde då några mil i från nöjesparken och dom var nöjda med det också. Vi betalade hellre lite extra för att bo bra och bara boendet var en upplevelse tycker vi och klart värt alla pengar.Hotellet hade pooler så det var underbart att bada där också och man kunde gå i mellan. Jag tycker att alla boende precis runt parken var fina allesammans och finns i olika prisklasser. Men det beror ju på vad man vill ha ut av boendet. Vi kände att vi ville bo fint där då man hade hela kvällarna "hemma" medans inne i Paris kändes det ju inte så viktigt då man alltid var ute o strosade.Sembo brukar ha färdiga paket med boende på Disneyland och även boende nära Disneyland.http://www.sembo.se/Accommodation/city.aspx?cityCode=245&type=0
Mvh Jessica

2007-08-15 @ 15:24:57
URL: http://detvitahuset.blogspot.com
Postat av: Helen

Faller lika lätt jag... Jättefin väska:)

2007-08-15 @ 19:37:22
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Emma Journalen

Hej Pia. Men det är klart att du måste få upp din header. Kan inte du maila headern till mig, så kan jag hjälpa dig att göra en bildkod och så skickar jag bara koden till dig och säger EXAKT vart du ska klistra in den? Och hur du ska ändra i stilmallen. Ikväll då , när jag kommit hem. Vad tror du om det?

2007-08-16 @ 12:10:40
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Emma Journalen

Hej Pia. Tack för din kommentar :) Jag har svarat i min hemliga blogg, så att jag kunde skriva mer "öppet" om du förstår.

2007-08-16 @ 15:21:38
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: I hemmet

Tapeten är från DecorMaisons hemsida :) Gå in och kika vettja. De har en massa läckra tapeter, och man kan även provtapetsera!
http://www.decor-maison.se/

2007-08-16 @ 22:39:32
URL: http://ihemmet.blogg.se
Postat av: Thea

Men vilken söt!

2007-08-18 @ 21:39:22
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Z-R

Hej..
Köpte en likadan väska fast med Nalle Puh på till vår sessa..Visst är de fina....

2007-09-07 @ 07:39:48
URL: http://www.hemoinredning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0