Designhjälp tack.


Igår bakade jag en sockerkaka den blev väldigt mumsig. Det är sällan som jag lyckas riktigt bra när jag bakar, men så köpte jag den här boken och allting blev plötsligt mycket lättare....Boken innehåller inte bara goda recept utan många härliga bilder också. Jag följde receptet men tog i lite kanel och 2 st rivna äpplen.

Med tre kaksugna killar och en tant i huset så finns det inte så mycket kvar av kakan idag. Får se om lusten faller på lite senare isåfall tänkte jag baka en ny, men då prova att byta ut äpplena mot päron istället.

Idag har vi hur skönt väder som helst. Solen skiner och det är ganska varmt. Nu hoppas jag att det inte kommer mer snö så att vårblommorna få lov att komma upp. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                           
 HJÄLP!

Jag vill ändra färg på "länk orden" men jag kommer inte ihåg vad det kallas och  var i stilmallen som jag hittar det. Finns det någon som kan hjälpa mig med det? TACK!!

Grönt är skönt.

Nu har jag suttit länge och kollat in H&M home. Där fanns många fina saker att välja på och jag har som vanligt velat fram och tillbaka. Jag bestämde mig till slut för svarta textilier med lite ärtgröna inslag. Det blir nog bra. Här är några av mina inköp.


Annars händer här inte så mycket. Barnen har haft sportlov den här veckan så vi har varit iväg och åkt pulka några gånger. Vi längtar till våren så vara ute och pulsa i snön känns inte så kul längre.


Ha en fortsatt trevlig helg.


Alla hjärtans dag.


RSS 2.0