Fika.


Efter ha provat lingonglöggen i helgen så var jag bara tvungen att smaka apelsinglöggen också. Jag köpte med mig pepparkakor med kardemummasmak också, så i kväll blir det mysfika...(något för dig Birgitta som alltid myser hahaha).  

Förra veckan så putsade jag mina fönster och idag så upptäckte jag en stor fågelskit på det ena fönstret...grrr. Nu är jag glad att jag inte anlitade någon fönsterputsare som vid ett svagt ögonblick övervägde...   

1 månad kvar.


Idag är det exakt 1 månad till julafton...har ni börjat att julpynta? Här hemma tar vi det lungt och väntar tills på fredag. Då plockar vi fram allt julpynt och ljusstakar. Jag fick en julstjärna av pappa idag och på torsdag ska jag åka med gammelfarmor till handelsträdgården och handla lite fler.


Uppåtväggarna.


Väggarna har gapat tomma här ett tag. Jag bestämde mig för att måla om ekramarna som jag hade tröttnat på. Några blev svarta och några vita. Passar perfekt till alla vit och svarta kort som jag tänkte skriva ut, tänkte även beställa några större förstoringar också. Nu börjar ramarna äntligen bli färdiga... BLACK AND WHITE ska det vara precis som resten av hemmet...  

Ljuvliga dofter.


Idag köpte jag två vita hyacinter... min favoritjulblomma. Nu är det inte så långt kvar tills jultomten kommer på besök, men för min del är det julmyset, planeringen, blommorna och pysslet som är det bästa och godiset förstås..hihihi.

Jag har redan så smått börjat att kolla upp lite julklappar till småfisarna. Vi vill inte bara ge dem en massa leksaker utan grejor som de kan ha lite nytta av och små upplevelser som ett biobesök kanske eller en tidningsprenumeration som de kan njuta av hela året. Roligare att kunna ge dem lite saker året om än bränna allt krut på en gång tycker jag. 

Har ni börjat köpa julklappar än?     


Blablabla.


Igår drog det igång på allvar...det traditionella julklappsönskningstjatet. Jag behöver ett jumbopaket med plåster till mina såriga öron...

Beroendeframkallande.


Det här bloggandet har verkligen fått stå tillbaka för facebook...jag driver numera en liten söt bondgård där, visst hörs det löjligt och det är det också... hahaha. Jag började för ett par veckor sen och jag måste erkänna att jag är fast...Mellan skördar och kossa inköp har jag lyckats med att klicka hem några härliga saker från Bagaren och kocken bl a denna fina vita PAL från Tivoli Audio.

Nu är det dags för en bloggrunda. Tjingeling.  

RSS 2.0