Vår helg.

I lördags åkte vi upp till Viken och hälsade på min bror och hans familj. Magnus hade fått i uppdrag att hjälpa till att bygga en sandlåda och två grindar. 
 
I söndags gick vi en långpromenad längst havet. Precis intill vattnet ligger en golfbana. Se upp!!
Lungt och stilla.
Mina favoritkillar.
Jag fotar allt som kommer i min väg...

Små söta badhytter.
Någon har haft för mycket fritid och gjort en mur av småsten...


Favorit gubbe.


Vi ska äta fiskgratäng idag och till efterätt ska vi smaska i oss jordgubbar med glass. Det ska bli så mumsigt. Jag ville bara passa på att fresta er lite, HEHEHE. Nu måste jag gå.

Helg.


Jag ska sätta upp lite nya kort här hemma så jag tog en del foto på mina favoritkillar. Det är skönt att se att de faktiskt kan stå så här nära varandra utan att bråka...
Vi har verkligen tur med vädret, lite blåsigt men ändå kanon. Idag passade jag på att hänga ut lite tvätt, det luktar så gott. Vi har precis ätit kvällsmat och nu dansar killarna där nere för glatta livet. De blev inspirerade av sina nya tröjor som jag hittade på Lindex idag. Lillebror som är helt frälst i AC/DC blev överlycklig. Han är fortfarande lite sur för att han inte får följa med sin pappa på konserten i sommar.


Till sist...


Äntligen.


Vi har fortfarande toppenväder, varmt och gott men oj vad det flyger runt pollen. Efter två rundor till tippen, lite fotboll ja, i brist på andra att spela fotboll med så fick det duga med mamma men idag blev det inga blödande näsor. Nu sitter jag och väntar på att världens bästa Betty ska börja.  

I mitt påskägg.Igår var jag iväg och köpte påskägg till mig själv. Det blev två saker. En ny skrivare för den gamla strejkar och sen blev det nya lurar från Skullcandy. Nu kan jag lyssna på musik utan att det skorrar i hela skallen.

Påskafton.


Vi har precis kommit in efter lite kvällsfotboll. Det visade sig att jag inte alls var så dålig på att sikta trots allt. Lillebror som alltid är målis fick bollen mitt på näsan så det började blöda. Det är inte lätt att ha en snefotad mamma som mig. Om ni vill kontakta BRIS kan gå in här. Men jag lovar att jag ska hålla mig borta från bollar ett tag så att lillebrors näsa hinner att läka.

Långfredag.


Idag kom morbror P och hälsade på. Han hade påskägg med sig till pågarna. När de hade smaskat i sig en del godis gick vi ut och spelade fotboll. Jag stod mest bredvid och tittade på, det är bäst för när jag är med så vet man aldrig var bollen hamnar...men det var inte jag som sköt bollen i ansiktet på lillebror den här gången det var någon annan ....

   

Glad påsk.


Det fina vädret och andra världsliga ting har gjort att jag har hållt mig borta från datorn. Jag har bl a lyssnat klart på Stig Larssons Milleniumtriologi, som jag redan har pratat om. Jag är nog lite avis på de som inte redan har lyssnat på dem ännu, för de är så bra. Jag vet redan nu att jag kommer att lyssna på den en gång till, om ett år eller två. Nu skulle jag behöva lite tips på fler bra böcker och då gärna någon som finns som  ljudbok.

Vi har även hunnit med ett besök på Andy´s lekland i Malmö. Pågarna hade jättekul och  sprang runt tills svetten lackade.  
Vi har haft kanon väder ett bra tag, och jag har sett att många redan har börjat att använda shorts och sandaler. Vi har passat på att  vara ute i trädgården och fixat. Det blev en hel del sopsäckar med löv. Jag har även planterat lite penseer och tagit fram lite utemöbler. Nu får värmen gärna stanna kvar.


Jag vill passa på att önska er alla en trevlig påsk. Vi  firar inte påsken på något speciellt sätt utan vi tar dagen som den kommer. Om det är fint väder så åker vi kanske ut på en liten tripp. Jag föreslog att vi skulle åka till Österlen och besöka konstrundan men det var sambon måttligt road av.
Vi ska äta lite påskmat på lördag, men jag ser mest framemot middagen i morgon för då ska vi grilla. Det blir fläskfile och till det ska vi ha potatisgratäng och en sallad, mums.

På måndag fyller vår stora kille 9 år och då ska vi ha kalas för honom. På sin önskelista som han själv har skrivit står det att han önskar sig olika star wars grejor och lego. Han önskar sig även 20 000:- haha men den önskan är nog svår att uppfylla. Han vill bjuda sina gäster på pizza, banankaka och chokladmackor. Ja, vi får se vad det blir, det kanske blir lite väl maffigt med både pizza och mackor haha. 
Ha det bäst / P

RSS 2.0