Minisemester.


I morgon tar vi tåget över till Köpenhamn, och vi stannar där över helgen. Vad vi ska göra där är inte riktigt bestämt. Vi vet bara att vi ska äta och dricka gott, skratta och förhoppningsvis sova gott. Det är första gången som vi bor på hotell i Danmark och pågarna är lite spända på hur det ska gå, enligt lillebror så sover man inte så bra i hotellsängar !! 

Väskorna är packade och nu är det dags för mig att krypa till kojs. Hoppas att du får en trevlig helg för det ska vi ha. 

Tjingeling.   


Väntar.


Jag sitter och väntar på att Real desperate housewives ska börja. För att det inte ska bli så långtråkigt !!!! så gottar jag mig med de här godingarna och lyssnar på den här låten så länge.

Vroooom.


Sommarens bästa och roliga inköp blev en tantcykel till mig och en gubbcykel till sambon.  

Kära dagbok.

Idag har vi åkt runt på österlen. Vi har stannat till på ställen som känts mysiga, promenerat, ätit gott och njutit av den fina naturen. Det har blivit både silltallrik i Kivik och kulglass i Simrishamn. Det har varit en mysig och härlig dag. Lillebror hade nog andats in för mycket havsluft och somnade till på vägen hem och det har inte hänt på flera år...Vi andra är också lite småtrötta men ska försöka att hålla oss vakna några timmar till. Några bilder har det också blivit här är ett litet smakprov.
    


Hej!


Datorn har inte fått så mycket uppmärksamhet den sista tiden och det känns helt ok. Just nu är det bara skönt att ta dagarna som de kommer. Vi har dragit extra hårt i handbromsen och kör på snigelfart och vi tänker inte göra mer än vi behöver. Jag kommer att jobba några förmiddagar i veckan hela sommaren, men tyck inte synd om mig för det, jag ser det som en chans att få vila öronen och rå mig själv för en stund hahaha... Vildvittrorna (kidsen) får egentid med sin pappa och de kan prata fotboll, bygga lego, spela tv spel och lyssna på rock hur mycket och hur högt de vill... 

Ha det bäst vi ses snart igen.... 

Helg.


Oj vad varmt det är, trots störtskurar och åska så vill värmen inte riktigt ge med sig. Jag gick in en stund för att svalka mig, men det verkar inte hjälpa så mycket.

Ikväll ska vi grilla flankstek det har vi inte gjort på länge. Det är så mumsigt, min mamma brukade ofta bjuda på det. Till köttet ska vi ha rostad nypotatis, sallad och någon god sås.

Trevlig helg på er alla !

Marknad.


Nu är det för varmt... Svetten rinner och man blir klibbig på hela kroppen, jag gillar det inte. Efter gårdagens lilla oväder så trodde jag att det skulle lätta lite men det är varmare idag än igår. Det var lite mysigt att sitta ute på altanen och fika när det regnade och det blev lite svalare för en stund. Sambon klippte gräset igår också, han slog nog rekord 30 min blankt, vi har en väldigt stor gräsmatta...Några minuter efter att han hade klippt färdigt så kom regnet...

Idag och imorgon är det marknad i byn, skulle inte blir förvånad om det blir regn och åska i kväll igen. Jag känner att huvudvärken börjar smyga sig på precis som igår, ett typiskt tecken på oväder. 

Nu ska vi göra oss iordning för en tur på byn. Vi bor nästan granne med marknaden och de första bilarna har redan parkerat på vår gata. Tjingelin. 


 

RSS 2.0