Söndag.


Vi fick sova till halv sju idag, jag som trodde att vi skulle behöva gå upp mycket tidigare än så, eftersom vi har världens morgonpiggaste 1 åring på besök...Han höll på med några konstiga ljud inatt och jag var uppe vid 3-4 tiden för att stoppa in nappen. Han tystnade sen och jag kunde sova vidare.  Zzzzzzzzz.Vi gick bort till lekplatsen idag igen. När vi kom hem åt vi lite och sen var det dags för lilleman att få några timmars sömn, vi andra passade på att andas ut...

Jag är nu inne på min andra ljudbok av Stig Larsson (Flickan som lekte med elden) och jag får säga att den är snäppet  bättre än Män som hatar kvinnor, och den tyckte jag var väldigt bra. Jag ser redan framemot att lyssna på den tredje boken Luftslottet som sprängdes.


Nu ska jag gå ner och titta på tv, och sen ska jag gå och lägga mig och fortsätta att lyssna på ljudboken. Ha det bäst.   

Till mammi och pappi.

Vi ska passa lillkusinen några dagar så att hans föräldrar kan åka iväg på en liten lövsemester. Här kommer lite bilder från första dan.


Helg.


Idag har jag beställt en prenumeration på Leilas nya tidning. Just nu får man 40% rabatt (2 tidningar för 59:-) Är du också intresserad av en prenumeration så gå in här.

Ska ni göra något kul i helgen? Jag ska försöka hinna med några saker från min långa "MÅSTE" lista. Jag ska även försöka att lyssna klart på min ljudbok ( Män som hatar kvinnor) så att jag kan bli lite social igen. Jag skulle gärna åka ut i skogen och fota lite, kameran har inte fått jobba på ett tag.


Ha det bäst...

Melodifestivalen.

Jag tycker att vi ska skicka detta bidraget till Moskva.....

RSS 2.0