Trevlig helg.

Ville bara önska er en.....

Måndag.

Idag har jag varit med storebror i skolan hela dagen. Det var både roligt och intressant. Vi fick god mat och jag fick beskåda min första catfight på många år...

Det känns som solen inte har varit uppe på evigheter, det är fortfarande grått och trist. Nu vill jag ut i trädgården och röja upp. Löven ligger kvar sen i höstas och som tur är så har ganska många flugit in till grannarna.
 
Nu har killarna gått och lagt sig och jag ska slänga mig på soffan och kolla tv, eller så blir det den här filmen. Jag har inte bestämt mig ännu.


Väntar.


Nu sitter jag här och väntar på att middagen ska bli klar. Jag blev portad från köket, sambon ville bjuda mig på middag. Så skönt det ska bli att sätta sig vid dukat bord, det händer inte så ofta tyvärr. Magen kurrar och det luktar jättegott i hela huset. Jag "gick" en bloggrunda och det enda jag såg var mat överallt. Eftermiddagen har jag spenderat i soffan och kollat på en romantisk film.

36.Hipp hipp hurra det är tantens födelsedag...Jag firar min födelsedag med en kraftig förkylning och en hög med näsdukar. En gräddtårta hade varit väldigt mumsig men det får bli en annan dag. Nu blir det soffliggning och en film.

Snö.


Imorgon börjar skolan igen och det ska bli skönt. Barnen har varit lite uttråkade de senaste dagarna, men inatt kom det lite snö så idag har de varit ute hela dagen och röjt runt. Ikväll kommer de nog inte att ha problem att somna...

En härlig dag.

Oj, det blev visst en ganska lång bloggpaus, men det har varit riktigt skönt kan jag erkänna. Jag har kollat in hos mina favoritbloggar lite då och då men jag har varit väldigt dålig på att lämna spår efter mig även där...
Har funderat fram och tillbaka på hur jag vill göra med bloggen då jag inte har varit speciellt inspirerad av att fortsätta. Jag har bestämt mig för att ha kvar bloggen ett tag till och blogga när jag känner för det.
Här kommer årets första inlägg.
Idag åkte vi ut till skogen och gick en lång runda, efteråt grillade vi korv och drack varm oboy. En kall men härlig dag.
Här är några bilder från vår lilla utflykt.

RSS 2.0