Utmaning.


Blev utmanad av Anette  så jag får väl göra ett försök!

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg. Utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! lycka till!


1. Vad heter du? Pia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Pang 
3. Flicknamn: Pocahontas 
4. Pojknamn: Pinocchio 
5. Yrke: Postman
6. Färg: Purpur
7. Klädesplagg: Päls
8. Mat: Plättar
9. Sak i badrummet: Parfym
10. Plats/stad: Piteå
11. En orsak att vara sen: Punktering
12. Något man skriker: Pucko!
13. Film: Pacifier
14. Något man dricker: Pilsner
15. Band: Pixie Lott
16. Djur: Papegoja
17. Gatunamn: Palm street
18. Bil: Porche
19. Sång: Poker face 

Jag utmanar: Alla som har tid och lust....

Trädlöst.


Vi har sågat ner vårt stora träd, och så här omysig är vår hörna nu... Jag är ändå glad för nu slipper vi att räffsa löv och sopa upp hasselnötter som ligger och skräpar överallt i trädgården. Solen når ända fram till torkvindan nu så tvätten kan torka en aning fortare... Vi har stora planer för platsen vi nu har fått och förhoppningsvis kan vi göra verklighet av dem också, men ingen brådska här inte vi har massor med ofärdiga projekt som väntar på att bli färdiga först...

Imorgon är vi lediga från jobb och skola, skönt det är alltid mysigt när helgen blir lite längre. Några större planer har vi inte men ett biobesök hade varit kul.    


Höst tider.


Ojsan, jag glömde visst bort att jag har en blogg...Som vanligt så har det blivit ett stooort glapp mellan inläggen.

Idag har jag städat halva köket sen bestämde jag mig för att baka istället. Inte för att jag tycker att det är roligare men det är i alla fall godare. Det blev en äppelkaka. Jag provade ett nytt recep som jag har "snott" från den här bloggen som för övrigt är en av mina favoritbloggar. Äpplena plockade jag i trädgården, får passa på så länge där är några äpplen utan maskhål.


 

På skogspromenad.


  


RSS 2.0