God fortsättning.

image85

God jul.

image86

Zzzzzzzz.

image82


Sorry, att jag är så dålig på att blogga nu, men jag har haft fullt upp med att sova på soffan. Jag som annars är arbetssökande har fått möjligheten att  jobba med det jag gillar mest, blommor. Jag har världens roligaste jobb. Jag köper in blommor till olika butiker och ser till att det ser trevligt och fint ut på borden. Jag kör en del mil varje dag men jobbet är fritt och jag kan bestämma mina arbetstider själv och det är ju hur skönt som helst. Var och varannan dag åker jag förbi Ilva, Ikea och sen jobbar jag vid triangeln och där finns både Åhlens och Village på nära håll men ändå så har jag inte kommit hem med några större fynd. 

image84

Efter nyår ska jag ha ett annat distrikt då ska jag köra upp till Kristianstad, Älmhult och Blekinge och det kommer att bli en utmanning kan jag berätta eftersom jag är född utan lokalsinne. Jag kommer att köra så mycket fel att jag tror att jag ska be om en GPS. Jag har fått höra att jag ska få en tjänstebil, en splitterny volvo det är ju trevligt då slipper jag och sambon bråka om vem som ska få köra vår gamla golf, som för så mycket väsen att man inte kan tänka klart. Det kan ju vara så att det luras och skickar hit en rostig gammal opel istället. Man ska ju inte ha det bra jämt.

image85

Bildkvaliten är usel men bättre än såhär får jag inte till det. När jag blir rik ska jag köpa mig en fin kamera.

Jag vill passa på att önska er alla en mysig jul om jag inte hittar till datorn fler gånger innan julafton. Nu måste jag slänga mig i soffan så jag i vanlig ordning hinner att sova på soffan innan det är dags att gå och lägga sig. Snark snark på er.


Vitt ska det vara.

image80
Nu har listerna också kommit på plats. Jag är väldigt nöjd med den vita panelen det blev ljust och fint. Så här såg det ut innan, mörkt och trist. En ny taklampa skulle vara fint men jag kan inte bestämma mig för hur den ska se ut. Den som hänger där nu är gjord av oxiderad mässing nu vill jag ha en modernare lampa. Har ni några bra förslag så kan ni väl hojta till. Nu ska jag slänga mig på soffan och lata mig lite till. Vi har inte gjort någon nytta denna helgen så det är väl inte lönt att börja nu heller.

Varmt och gott.

image79
Jag har inte varit någon bra bloggerska den sista tiden, vi har haft fullt upp med målning av vardagsrum och kök. Panelen fick jag måla TRE gånger innan jag var helt nöjd och det var inte så roligt men jag ska inte klaga. Det blev väldigt ljust och fint. Jag ska knäppa av några bilder när alla lister är på plats. Jag gjorde det mest själv sambon var snäll och hjälpte till med listerna så att det skulle bli färdigt någongång.
Idag var jag och handlade lite det blev det här tossorna till mig själv och lite annat smått och gott. Jag ville helst ha såna där inneskor som ser ut som tofflor med fårpäls på men jag hittade inte några. Mina gamla utslitna köpte jag på Åhlens men där fanns inte några nu. Är det någon som vet var jag kan hitta såna? Jag får väl nöja mig med de här  tossorna så länge.

RSS 2.0