En vardag i mitt kök.

image58
Här är lite bilder från mitt kök. Bilderna håller inte bästa kvalite men var glada för det ni slipper se alla dammråttor som yr omkring och rutorna är så skitiga att man knappt kan se ut genom dem. Jag vägrar att putsa fönsterna tills plattorna nedanför köksfönstret är lagda och vi har soppat grus över dem. Som tur är så börjar vi se slutet nu vad det gäller plattläggningar på vår tomt.

Jag håller på för fullt att övertala sambon att vi ska måla träpanelen vit, jag är så trött på furu det blir bara gulare och fulare för varje år. Visst hade det lyft hela köket med vit panel, tillsammans med tegelväggen hade det blivit ursnyggt. Jag uppmanar alla att skriva några rader om hur fint det är med vit panel så kanske jag får som jag vill till slut. Det brukar jag iorförsig det tar bara lite olika lång tid innan min vilja går igenom.
 
Jag funderar även på om jag ska ha gardiner i köket eller inte, som det är nu så har vi varken gardiner i köket eller i vardagsrummet. Skönt och luftigt på ett sätt men så kommer hösten och då är det lite mysigt att boa in sig med textilier. Sen har jag så svårt att bestämma mig för vilket tyg jag ska välja det finns så många fina.

Jag vill förresten ha en ny taklampa över köksbordet. Är här någon som har bra förslag på någon lämplig kandidat?  

Kommentarer
Postat av: Sus i Hus

Oj så snyggt kök, håller med om att panelen ska målas vit. Det kommer att lyfta mathörnan! Mitt förslag på lampor över bordet är att ha 2 st, och jag är ju löjligt förtjust i ghost eller manhattan lamporna från Belysningsbolaget. Kram S
Ps Jag bor i Växjö men bilden på hundarna är tagna på Tjörn.

2007-10-10 @ 21:36:35
URL: http://susihus.blogg.se
Postat av: tina

Ert kök är underbart!!! Håller också med om att det skulle bli fint(det är ju redan fint) med vitmålad panel!!! Lampor måste jag klura lite på...men håller med Susihus att Manhattanlamporna är kanonfina!! Vi gjorde en budgetvariant på dom...över barbordet i vårt kök har vi en lampa i klarglas från Ikea...den hade från början nån slags tunn "trädetalj" som gick att ta bort...de är lite mindre än Manhattan..men också myyycket billigare!! Titta in på min sida tror lampan är med nånstans!!!
Kram!!!

2007-10-11 @ 00:19:09
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Beata

Vilket drömkök!
Rolig blogg med en massa inspiration.

2007-10-11 @ 09:46:49
URL: http://beatas.blogg.se
Postat av: Linnéa

Vilket fint kök! Jag röstar för att måla luckorna vita jag. Har själv furuluckor, men bor tyvärr i hyresrätt så jag kan inte göra så mycket åt det!
Härlig blogg du har!

2007-10-12 @ 08:35:35
URL: http://linneasskafferi.blogg.se
Postat av: Linnéa.. igen

Jag kom på när du skrev det där om furu, min käre mor håller på att få bort det mesta furufärgade från deras hem med hjälp av den vita penseln. Kika gärna in på hennes blogg så kan du kanske få lite tips och idéer!
http://vitapioner.blogspot.com

2007-10-12 @ 08:54:01
URL: http://linneasskafferi.blogg.se
Postat av: Hanna

Hej!
Jag tycker defenitivt att du ska måla panelen vit! det är så fiiint! Min sambo var också emot vit panel, han är nog lite lik din, men jag övertalade honom att få måla panelen... :).

Det här med kökslampor har jag också lite svårt för, men jag gillar ju skomakarlampor, men det kanske inte passar så bra in i erat kök, tror mer på en lampa med två lampor som hänger.

Verkligen ett superfint kök! gillar det jättemycket!

Ha det så bra och lycka till med lampan och resten.
Kram Hanna

2007-10-13 @ 14:40:46
URL: http://www.19hundra81.com
Postat av: Emma Journalen

Jag älskar teglet i ert kök. Jag vill laga mat i ett sånt stort kök. Ser underbart ut. :)

2007-10-13 @ 19:03:44
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Sara

vit panel skulle självklart lyfta köket massor! det kommer din man att förstå när det väl är gjort! *ler* Gillar helt klart din avskalade stil i köket. Inte massa grejer överallt på bänkarna. Det ska vara bortplockat med stora fria ytor!

2007-10-16 @ 08:55:43
URL: http://sh.blogg.se
Postat av: Linda

Målade vår panel hemma i våras och det blev ett nytt kök, mycket finare! Samma motstånd från min sambo så jag gjorde slag i saken själv och nu är vi båda nöjda! (han är nog mest nöjd över att han slapp måla..) :)

2007-10-22 @ 15:53:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0