Söndag.


Så var det söndag igen. Vi har haft härligt väder och idag åkte vi till skogen. Vi kollade efter kantareller men vi hittade inte så många. Men det gör inget det var så härligt att bara få strosa runt och sen fika ute i det gröna.

Det har varit en ovanligt klumpig helg. Igår vid frukostbordet hoppade Oliver upp på stolen i sån fart att han välte ut sin oboy och mitt the, koppen hamnade på klinkersen PANG och drickan på mig...där satt jag i min röda våta fleece morgonrock.

Jag åkte in till stan igår helt själv, så skönt det var. Jag köpte lite presenter och lite annat smått och gott. När jag var inne i en affär så skulle jag kolla vad en liten ljusslykta kostade och vänder upp och ner på den, vad jag inte såg då var att det fanns ett brinnande värmeljus i den. Jag märkte inte det förrän det brände till på handen, då såg jag även det röda stearinet som hade runnit ner på det vita bordet....suck typiskt mig att göra något sånt.

Jag bakade en äpplekaka idag igen det har blivit lite av en söndagstradition. Den såg väldigt mumsig ut när jag tog ut den ur ugnen. Jag gjorde en vanlig sockerkakssmet och la i äpple, kanel, kardemumma och socker men kanten var så hård att tänderna nästan ramlade ut. Baka är inte min grej helt enkelt. Men den är fin att titta på iallafall.

Kommentarer
Postat av: Hem och Lycka

Ajaj, såna dagar vill man bara stanna i sängen. Brände du dig illa? kram!

2008-09-21 @ 17:40:06
URL: http://hemochlycka.blogspot.com
Postat av: Emma Andersson

Jag är likadan, jag hade ner ett nagellack på H&M igår, det gick sönder och det var rosa nagellack över hela golvet, OCH över mina skor. Jättekul.. Men du, pajen såg ju god ut iaf :)

2008-09-21 @ 17:56:23
URL: http://emmaandersson.se
Postat av: Rebecka

Oj såna dagar vill man inte vara med om!

Kakan såg god ut!

Kram Rebecka

2008-09-24 @ 11:05:14
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: Astronauten

Rösta på mig och vinn en snygg och hipp mobiltelefon!

http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986

2008-09-24 @ 11:09:31
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0