Pumpa till det.

image57

Om exakt en månad är det Halloween eller rättare sagt Alla helgon dag. Vi brukar inte göra så mycket men pynta med lite lyktor och några figurer gör vi. Oftast har vi en urgröpt pumpa med ljus i, det blir så effektfullt och barnen tycker att det är roligt med ett litet pumpamonster på trappan. I år var jag ute i god tid med pyntet för i affären sprang vi på de här fina lyktorna, för ett par  tjugor fick de följa med hem. Det blir så härligt sken av de här orangea tonerna.

Kommentarer
Postat av: Helen

Så läckra färger till halloween med orange och svart. Inte heller vi brukar göra en massa men en och annan pumpa blir det ju.

2007-10-03 @ 20:22:32
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Camillasnyahem

Man kanske skulle testa att göra en pumpa? Jättefina lyktor!

2007-10-04 @ 14:39:13
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: tina

Superfina lyktor du köpt...mysigt med orange färg på hösten!! Ang bakgrunden på min blogg..min son fixade det till mej,han pratar nåt om att det ska finnas en länk till bilden du vill ha som bakgrund,och man kopierar den och lägger in i stilmallen(kodningen),riktigt hur man gör vet jag inte!!! Hoppas du löser det !!!!
Kram på dej!!!

2007-10-04 @ 19:34:42
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Emma Journalen

Halloween är inte riktigt min grej, är sådäär förtjust i orange faktiskt.. :) Men åh, idag Pia fick jag längtan efter december och min första jul med sambon och kissekatterna. Hihi.. Knäppt va, det är ju "bara" oktober.

2007-10-04 @ 21:27:41
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag är helt kass på att pynta till halloween.. Men det börjar kanske bli dags för det snart.. Dottern börjar ju komma upp i skol åldern, och då brukar ju sånt vara roligt! hujedamej.. haha
kram

2007-10-05 @ 14:46:58
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Marika på Odlingspyssel

Jättefina halloweenlyktor, jag har lugnat ner mig med Halloweenandet sedan jag flyttade tillbaka till Sverige, men helt har jag inte slutat :)

2007-10-06 @ 10:30:31
URL: http://odlingspyssel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0