Sommarbild 2007

Idag är det ännu en typisk svensk sommardag. Regn och rusk, det verkar inte bli bättre väder än såhär och alla strandturer och mysiga utflykter är inställda på obestämmd tid. Det har regnat i veckor och marken är minst sagt mättad. Visst har vi fått några varma dagar där man inte har behövt regnkläder och gummistövlar, men de dagarna är ganska lätträknade. Man kan verkligen säga att inspirationen har regnat bort, det är inte längre roligt att fixa och dona inomhus längre. Det är så mycket som vi vill och måste göra utomhus, listan är ganska lång. Gräset växer som vanligt men vem kan och vill springa ut mellan skurarna för att klippa det. Undra när vi ska kunna bada i poolen som vi hade så bråttom att få på plats. Nu är det som att kliva ner i en isvak och vem tycker att det är så himmla kul inte jag i alla fall. Med facit i hand så var det onödigt att vi själva fyllde poolen med vatten för det har himmlen gjort till oss helt gratis flera gånger om. Ja det var nog onödigt arbete att sätta upp poolen överhuvudtaget detta året eftersom vi inte verkar få någon användning av den. Om vi nu skulle få riktigt varmt och skönt väder skulle vi då ha samma lust att slänga oss i poolen, eller har vi fått nog av alla ofrivilliga duschar som vi har blivit utsatta för denna "sommaren"........

image26

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja detta regnanade... man blir ju hindrar till att göra det mesta tycker jag... jag hoppas att det vänder snart...*längtar efter sol* kram Kram

2007-07-12 @ 20:01:15
URL: http://www.19hundra81.com
Postat av: Malin m Linus o Anton

Såja upp med hakan. Inte sura sådär...
Efter regn kommer solsken!
(ojoj va käck jag var nu)
KRAM

2007-07-13 @ 10:16:35
URL: http://malin.mine.nu/galleri
Postat av: Helen

Usch ja, instämmer i all klagan över regnet men vägrar sluta hoppas på att solen ska kika fram, och inte då bara under en dag, utan i några veckor iaf och då kommer ni säkert att ha stor glädje av poolen:)

2007-07-13 @ 10:32:00
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Maria

Nu har jag kikat lite på dina kakelbilder och de är ju verkligen supersnygga! Tack för att du lämnade en kommentar och tipsade mig! Trevlig helg!

2007-07-13 @ 12:23:15
URL: http://sextiotalsvillan.blogspot.com/
Postat av: Anki

Första gången jag hälsar på, jättefin blogg du har! Hittade dej via sextiotalsvillan. Jag återkommer gärna!

2007-07-14 @ 18:48:17
Postat av: Emma Journalen

Heej. Ja nästan arvegods iaf, har fått dom av mamma. Har fått två koppar med tillhörande fat, älskar dom. Haft en bra sommar hittills? Semester?

2007-07-17 @ 21:30:39
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Kix

Ja jösses vad det har regnat! Vi hade semester första veckan i juli och det regnade varje dag! Inte roligt alls. Vi ska ha en vecka till i augusti men då har vi bestämt oss för att åka söderut!

2007-07-20 @ 08:26:53
URL: http://kixkoll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0